Päihitä talven blues

Ahdistaako talvi? Niin ahdistaa montaa muutakin. Vastahan sitä sai nauttia terassilla auringon paisteesta ja kylmästä siideristä. Valoa ja lämpöä riitti pitkälle iltaan ja pitkähihaista ei tarvinnut lainkaan. Nyt taas ei voisi kuvitellakaan liikkuvansa missään ilman paksuja vaatteita ja kunnon talvikenkiä. Tietysti pipoa, hanskoja ja kaulahuivia unohtamatta. Itse jos saisin valita, niin voisin kyllä asua jossakin ympäri vuoden lämpimässä kohteessa. Ehkä siihen vielä jonakin päivänä tarjoutuu mahdollisuus, mutta sitä odotellessa pitää pelata niillä korteilla, jotka on jaettu. Tosin ei kannata vaipua synkkyyteen, koska on olemassa erilaisia keinoja, joiden avulla talvesta saa hieman vähemmän ahdistavan. Alle listasinkin muutaman konstin, jotka omalla kohdallani toimivat. Kenties niistä on iloa myös sinulle.

Nauti siitä, että et tee mitään

Joskus kaikki tarvitsevat vain hieman ylimääräistä lepoa. Ei ole yhtään väärin ottaa hieman omaa aikaa. Pujahda siis mukaviin kotivaatteisiin ja tilaa vaikka ruokakin valmiina, jos ei kokkaaminen innosta. Kun olet saanut ruoan syötyä, niin voit vain rojahtaa sohvalle ja avata netfilixin. Mikäli ei innosta katsoa elokuvaa tai sarjoja, niin silloin voi vaikka pelailla pelejä. Vaikka ei pelikonsolia omistakaan, niin kännykällä ja läppärillä pystyy pelaamaan suurta valikoimaa erilaisia pelejä. Mikäli haluat hieman lisäjännitystä, niin silloin voi kokeilla vaikka sellaisia pelejä, joista voi voittaakin jotain. Erilaisia bonuksia löytää netistä helposti, kun hieman etsii.  Vaikka veikkausbonukset on sellainen, jolla voi huoletta käydä kokeilemassa. Ja ei tietysti mikään pakko ole rahasta pelata, vaan suurta osaa peleistä voi pelata leikkirahallakin, jos haluaa.

Lähde matkalle

Tietysti kaikilla ei ole tähän mahdollisuutta, mutta jos mahdollisuus avautuu, niin sitä ei kannata jättää käyttämättä. Mikään ei katkaise ankeaa talvea niin hyvin, kuin mukava rantaloma. Viikko tai parhaassa tapauksessa jopa pari rannalla makoilua tekee ihmeitä. Siinä saa d-vitamiinikin tankattua ja sillä on kyllä suuri vaikutus mielialaan. Itselläni kestää yli kuukauden se reissusta tuleva hyvänolon tunne. Sen fiiliksen avulla sitä jaksaa taas tsempata yhden kuukauden lisää. Ja kokonaisen kuukauden jälkeen ei sitten enää niin paljoa talvea ole jäljellä.

Tapaa ystäviä

Ei kannatta erakoitua kotiinsa. Välillä on kivaa olla yksinään ja tarvitseehan kaikki omaa aikaa, mutta liika yksinäisyys ei ole hyvä asia. Kannattaakin ottaa puhelin kauniiseen käteen ja alkaa viestitellä ystäville. Pelkkä viestittely ei tosin vielä yksinäisyyttä karkota, joten kannattaa sopia tapaaminen hyvien ystävien kanssa. Iltaa voi istua minä päivänä tahansa ja hyvästä ruoasta ja seurasta nauttimiseen ei tarvita mitään erillistä merkkipäivää. Sen kuin vain olet se aloitteellinen ja keräät porukan kokoon. Usein on nimittäin, että ei viitsitä olla aloitteellisia, mutta kun kutsu tulee, niin lähes aina kutsu otetaan ilolla vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *